VAN IN

Waarom een Bordboek Plus?

1 Tijdsbesparend
Bordboeken Plus verlichten een aantal taken in de klas. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer alle oefeningen vooraf op het bord te schrijven. Ze worden met een druk op de knop opgeroepen. Tijdens de les komt er meer tijd vrij, zodat u zich kunt concentreren op de essentie van het leerproces. U kunt onder andere meer tijd besteden aan leerlingen die meer opvolging nodig hebben.
 
2 Eenvoudig en intuītief
De bediening van Bordboeken Plus is verrassend eenvoudig. Omdat het programma heel intuītief is, hebt u het gebruik in een paar minuten onder de knie. Computerkennis is dus helemaal niet nodig! Test het zelf uit op een interactief bord (of op de pc) met onze demo's.  
 
3 Volledig
In een Bordboek Plus zijn alle noodzakelijke methodematerialen opgenomen. Dus ook alle werkschriften, lesboeken, leerwerkboeken, remediërings- en verrijkingsoefeningen, toetsen, … en natuurlijk alle oplossingen. Ook audio- en videobestanden zijn bij sommige Bordboeken Plus inbegrepen. U heeft dus alles bij de hand met een simpele druk op de knop. Toch maken de Bordboeken Plus van uw lessen geen multimediaspektakel. De basis is en blijft de leerstof uit de methodes.
 
  
Wat heeft u nodig?
  
 
  
Een menu van mogelijkheden
Demo's
Assortiment en prijzen
Veelgestelde vragen
 


 |  | 

Credits