VAN IN

Een menu van mogelijkheden

De Bordboeken Plus zijn zo gemaakt dat ze op een heel intuďtieve en eenvoudige manier toch een hele reeks mogelijkheden bieden. Daarom heten onze bordboeken dan ook Bordboeken Plus. Het is veel meer dan alleen wat bladeren doorheen de leerlingenmaterialen. En het zijn net die extra mogelijkheden die een plus geven aan uw lessen.
 
Alle acties in de Bordboeken Plus gebeuren via de navigatietool (het 'wiel') en de links in de boeken. De links roepen andere pagina's en extra inhouden op.
 
De navigatietool (het 'wiel') 
            Met de navigatietool kunt u onder meer bladeren, in- of uitzoomen en schrijven of markeren. Kijk hier voor een uitgebreide uiteenzetting over alle functies van het 'wiel'.
 
Alle verwante pagina's zijn aan elkaar gelinkt.
Verwante pagina’s in de lesboeken, werkschriften, correctiesleutels en referentieboeken zijn handig aan elkaar gelinkt. Een voorbeeld uit Éventail-junior Bien sűr 5: de pagina's van unité 2 uit het lesboek zijn gelinkt met de juiste pagina's van unité 2 uit het werkschrift. Elke pagina in het werkschrift is dan weer gelinkt met de juiste pagina in de correctiesleutel. Zo hoeft u niet telkens de juiste pagina te zoeken via de inhoudstafel. 
 
Links met extra's
           
Daarnaast zijn er links die een hele reeks extra's oproepen:
  • afbeeldingen
  • geluidsfragmenten
  • interactieve oefeningen
  • didactische filmpjes
 
 
 
Benieuwd? Probeer dan de demo's van onze bordboeken uit.
 
 
 
  
Wat heeft u nodig?
  
Waarom een Bordboek Plus?
  
 
Demo's
Assortiment en prijzen
Veelgestelde vragen
 


 |  | 

Credits