VAN IN

Veelgestelde vragen

Werking
Techniek
Cd-rom
Prijs
Algemeen

> naar de navigatie

Werking
De correctiesleutel wordt per pagina getoond. Om de sleutel per oefening of per oplossing te laten verschijnen, maakt u gebruik van een of meerdere afdekkaartjes. Die vindt u als u op de onderste knop op het wiel klikt, de knop met de 'tools'. Om een tweede afdekkaart op te roepen drukt u nogmaals op dezelfde knop.
 
 
Zelfgemaakte bestanden, internetsites, ... kunt u zonder probleem tonen op elk moment in uw les. Hiervoor moet u het venster van het Bordboek Plus minimaliseren. Als u wilt terugkeren naar het Bordboek Plus, moet u net zoals een ander softwareprogramma het Bordboek Plus maximaliseren. 
 
 
Hiervoor selecteert u de laatste knop onderaan op het kladblad. Door vervolgens op een reeds getekende figuur te klikken kunt u de figuur van vorm of grootte veranderen.
 
 
Alle aanpassingen worden onthouden door de computer zolang het programma niet wordt afgesloten. Als het programma afgesloten wordt, zijn alle aanpassingen weg.
 
Techniek
De Bordboeken Plus werken op alle interactieve borden.
 
 
De aanbevolen systeemvereisten om de Bordboeken te draaien:
  • processor: Intel Pentium 4 - 2.33GHz (of gelijkwaardige processor) of hoger
  • RAM: 128MB of hoger
  • besturingssysteem: Windows XP of hoger
  • schermresolutie: 768x1024 pixels of hoger
  • Flash Player versie 9 of hoger
Nee, de cd-roms met de Bordboeken Plus werken niet op Mac of Linux.
 
 
Cd-rom
Telkens u een Bordboek Plus wilt opstarten, kijkt het programma of de correcte cd-rom in de computer zit. Dit is een beveiliging. U heeft de cd-rom echter niet nodig om het programma te draaien.
 
Om tijd te besparen raden wij het volgende aan. Start in het begin van de dag alle cd-roms op van de Bordboeken Plus die u nodig heeft die dag. Zolang u de Bordboeken Plus niet afsluit op uw computer hoeft u de cd-roms niet meer in de computer te brengen. U kunt dan probleemloos afwisselen tussen de verschillende Bordboeken Plus.
 
 
Er zijn nog heel veel scholen die niet in alle klassen een stabiel internetverbinding hebben. Om zoveel mogelijk scholen te bedienen hebben wij ervoor gekozen om de Bordboeken Plus op cd-rom te verdelen in plaats van via internet. 
  
Er zijn geen netwerkversies beschikbaar.
 

> naar het overzicht

Prijs
Het is een eenmalige prijs. Voor die prijs krijgt u een cd-rom met het betreffende Bordboek Plus.
 
De prijs van een Bordboek Plus hangt af van het aantal pagina's en van de extra's die voorzien zijn. Bordboeken Plus met de laagste prijs zijn versies met minder pagina's en/of minder extra's.
 
Algemeen
Alhoewel we het gebruik van interactieve borden aanbevelen, zijn de Bordboeken Plus ook bruikbaar zonder een interactief schoolbord. De bediening gebeurt dan via de computer en niet via het bord.
 
 
Van oudere methodes zoals Taaljournaal, Éventail-junior 2000, Pluspunt, ... wordt geen bordboek voorzien. Van deze methodes zijn er meestal nog te weinig gebruikers om hiervoor Bordboeken Plus te kunnen maken.
 
 
Voor kleine wijzigingen zijn er geen updates voorzien. Als er heel belangrijke wijzigingen moeten gebeuren, voorzien we dat alle kopers gratis nieuwe aangepaste versies toegestuurd krijgen.
 
 
 
Heeft u nog vragen die hierboven niet vermeld staan? Stuur ze ons door!
 
  
Wat heeft u nodig?
  
Waarom een Bordboek Plus?
  
Een menu van mogelijkheden
Demo's
Assortiment en prijzen
 
 

  |  | 

Credits