Print Bookmark

Frans

  • Reeksen 

Prêt-à-parler
 

 
Meer weten? Kijk op www.vo.vanin.be.

  

Prêt-à-parler 1.1

Prêt-à-parler is een nieuwe, communicatief-functionele reeks Frans op maat van het volwassenenonderwijs. De reeks is gericht op taalvaardigheden en legt de nadruk op taalleren in de doeltaal. Ze bevat een duidelijke verhaallijn, die de spreekdurf bevordert. Prêt-à-parler 1.1 is een haalbare vertaling van de Vlaamse leerplannen MVT Frans 1.1. U kunt rekenen op een sterke didactische ondersteuning.

  [naar overzicht]

Prêt-à-parler 1.2

Prêt-à-parler is een nieuwe, communicatief-functionele reeks Frans op maat van het volwassenenonderwijs. De reeks is gericht op taalvaardigheden en legt de nadruk op taalleren in de doeltaal. Ze bevat een duidelijke verhaallijn, die de spreekdurf bevordert. Prêt-à-parler 1.2 is een haalbare vertaling van de Vlaamse leerplannen MVT Frans 1.2. U kunt rekenen op een sterke didactische ondersteuning.

  [naar overzicht]

Prêt-à-parler 2.1

Prêt-à-parler is een nieuwe, communicatief-functionele reeks Frans op maat van het volwassenenonderwijs. De reeks is gericht op taalvaardigheden en legt de nadruk op taalleren in de doeltaal. Ze bevat een duidelijke verhaallijn, die de spreekdurf bevordert. Prêt-à-parler 2.1 is een haalbare vertaling van de Vlaamse leerplannen MVT Frans 2.1. U kunt rekenen op een sterke didactische ondersteuning.

  [naar overzicht]