Print Bookmark

Gids voor ouders

Vreemde talen leren op school: het is vaak een struikelblok voor onze kinderen. Ze zwoegen op woordenlijstjes, krijgen een grammaticaregel maar niet onder de knie of hebben moeite met lezen, luisteren, spreken of schrijven.

Als ouder kun je heel wat doen om je kind hierbij te helpen. Het boek Mijn kind leert een andere taal is hiervoor een goede leidraad. Het laat zien hoe je samen met je kind kunt voortbouwen op de lessen op school, en zo op een leuke manier grote stappen kunt zetten. Ook geeft het tips hoe je los van de school je kind op weg kunt zetten naar meertaligheid. En zelfs wie als volwassene een vreemde taal leert, zal in dit boek heel wat waardevolle wenken vinden.

De auteur, Wilfried Decoo, is een autoriteit op het vlak van vreemdetalenonderwijs en ontwikkelde voor uitgeverij Van In de succesvolle leermethodes Éventail, Éventail-junior 2000, Éventail-junior Bien sûr!, Éventail-junior En action, Arcades en Arcades Réseau.

Dit boek maakt deel uit van de succesvolle reeks opvoedingsboeken van Lannoo.

Je kunt Mijn kind leert een andere taal (256 blz., € 19,95) nu bestellen via het telefoonnummer 03 491 94 44, via basisonderwijs@vanin.be of via onze webshop.