Print Bookmark

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen. Heb je nog een andere vraag i.v.m. En action waarop je geen antwoord weet? Mail ons en je krijgt van ons een antwoord terug.


***
 

Op de school van mijn zoon gebruiken ze Éventail-junior En action. Bestaat er bij de methode ook een thuis-cd-rom waarmee ik mijn zoon kan helpen bij het oefenen?

De thuis-cd-roms zoals ze bestonden voor Éventail-junior 2000 en Éventail-junior Bien sûr! worden bij Éventail-junior En action vervangen door het online oefenplatform bingel.be. Scholen die een VAN In-methode gebruiken hebben automatisch toegang tot bingel.be. Meer informatie over hoe je zoon of dochter via de school toegang heeft tot bingel.be vind je bij de bingel.be-verantwoordelijke op school of via de website www.bingelsite.be.

  

Het bingel.be-oefenplatform bevat oefeningen voor heel wat VAN IN-methodes (voor wiskunde, taal, Frans, wereldoriëntatie ...) en is automatisch te gebruiken bij alle werkschriften met de bingel.be-stempel op de kaft. Zo hoef je zelf geen oefeningen te bedenken wanneer je jouw kind wil helpen om zijn lessen te leren! Het voordeel is dat de manier van oefenen voor alle vakken dan op dezelfde manier gebeurt en dat de oefeningen voor alle leerlingen beschikbaar zijn. 


Terug